Меню
Меню

Връщане на стоки

Как да върна продукт?

Винаги имате право да върнете поръчка без значение от причината в рамките на 14 дни. Срокът започва да тече от датата на получаване и на последната стока получена по Вашата поръчка. Връщането на стоки към нас се извършва, при условие, че стоката е в същия вид, в който е била получена (с всички принадлежащи към нея етикети и оригинални опкавки, без да са били скъсани и/или остранявани), както и да не е третирана с препарати (парфюми, перилни препарати и др.), замърсена, повредена или използвана. 

Следвайте тези стъпки ако желаете да върнете нещо:

1. Поставете стоката,която желаете да върнете в оригиналната опаковка

2. Вземете Формуляра за връщане на стоки или го изтеглете и принтирайте от тук

3. Изпратете пакета до офис на Спиди - София, офис ЦАРЕВО СЕЛО (203) за Римоут ООД. За Ваше улеснение и за да използвате нашите  по-ниски куриерски цени можете да изпратите пратката с куриер на Спиди като посочите, че пратката е за сметка на Римоут ООД. В този случай Таксата за доставка на върнати продукти от 4.16лв ще бъде приспадната от сумата, която ще Ви въстановим. 

4. При поръчки направени с наложен платеж, моля изпратете ни на имейл [email protected] сканирано копие на Формуляра за връщане на стоки и номера на банковата сметка, по която желаете да Ви бъдат върнати парите. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 календарни дни от датата на получаване на върнатите стоки.

5. В случаите, когато  сте изискали фактура на юридическо лице, ще получите Кредитно известие от нас в деня на възстановяване на сумата.

Съжаляваме,но от хигиенична гледна точка не възстановяваме суми за козметика и не заменяме козметика.

Смяна на размер

Ако решите, че закупената от Вас стока е с неподходящ за Вас размер, можете да направите заявка за смяна на размера ѝ при условие, че продуктът е наличен в желания от Вас размер. Имайте предвид, че връщането и замяната на закупена стока е за Ваша сметка. Новоизпратената пратка със заменения продукт ще бъде за Ваша сметка.

 Това не засяга Вашите законови и договорни права за отказ, които продължат да бъдат в сила. Можете да направите заявка за смяна на размера като ни пишете на имейл:[email protected]. Изпратете пакета до офис на Спиди - София, офис ЦАРЕВО СЕЛО (203) за Римоут ООД. При смяна на размера на стоката, не можете да промените вида или модела на стоката, освен ако Ние не се съгласим изрично с това. В случай, че цената на стоката към датата на упражняване на правото Ви на замяна, е по-ниска от заплатената от Вас, Ние не дължим връщане на разликата. Изпращането на заменената стока е за Ваша сметка затова при получаване на заменената стока ще Ви бъде начислена куриерска услуга.

За връщане на стоки за смяна на размер, моля следвайте стъпките описани по-горе относно подготовката на пратката Ви.

Условията и сроковете за връщане на стока са съгласно изискванията на Закона За Защита на Потребителите.

ВРЪЩАНЕ НА ДЕФЕКТНИ ПРОДУКТИ

В случай че в момента на доставка стоката не съответства на посоченото на нашата електронна страница, трябва незабавно да се свържете с Нас чрез Нашия формуляр за контакт, като предоставите информация за стоката и нейните дефекти.

В случай на дефект, Вие трябва да върнете стоката като ни изпратите пакета до офис на Спиди - София, офис ЦАРЕВО СЕЛО (203) за Римоут ООД за сметка на Римоут ООД. Едновременно с предаването/връщането на стоката, Вие трябва да представите формуляра за връщане на стоки, в противен случай няма да можем да заменим стоката Ви.

След получаване на стоката, Ние внимателно ще разгледаме върнатия продукт и ще Ви уведомим по имейл в рамките на разумен срок, но не повече от 14 (четиринадесет) дни дали стоката може да бъде заменена или имате право на възстановяване на платената цена (според случая). В случай, че има възможност дефектната стока да бъде заменена с друга, Ние ще Ви уведомим за това и ще доставим новата стока за наша сметка по реда и в сроковете за първоначална доставка на стоки. Ако нямаме възможност да заменим дефектната стока с друга, Ние ще Ви възстановим всички суми, платени от Вас, включително разходите за доставка, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която сме Ви уведомили за Нашето решение, че не можем да заменим дефектната стока. Ние ще възстановим получените суми, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната трансакция, освен ако Вие изрично сте изразили съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Вас.

ВРЪЩАНЕ С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

При доставка на продукти с Преглед и тест, ако стоката не отговаря на вашите очаквания или размер и желаете да я върнете, връщането е за Ваша сметка като се прилагат цените за куриерска услуга, с които Римоут има сключен договор. Цената на куриерската услуга може да варира в зависимост от килограмите на пратката.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки