Меню
Меню

Сутиените на Triumph и sloggi, без които не можем

Повечето жени споделят чувства между любов и омраза към сутиените си. Но колкото и да мразим техните стягания и пробождания, просто не можем да се справим без тяхното повдигане и подкрепа. Е, добрата част е, че след като опознаете какъв стил, размер и тип допълват тялото Ви, това може значително да промени качеството Ви на живот.

Как да откриете правилния размер сутиен:

Първо, използвайки сантиметър, направете плътно измерване около гръдния кош, точно под бюста. Дръжте го много стегнато и здраво, за да не се плъзне по гърба Ви.

След това измерете бюста си в най-пълната му част. Поставете сантиметъра свободно около гърдите си. След като измерите, използвайте таблицата, за да намерите размера на сутиена си:

Ако Вашите измервания са между два от размерите в таблицата, изберете следващия по-голям размер. Също така можете да използвате и калкулаторът за сутиени на Trimph.

А тук сме включили няколко вида сутиени, без които всяка дама не може:

Дантелен сутиен

Това е може би най-секси стилът сутиен, предлаган на пазара. Това го прави идеалният избор за меден месец или за онези специални нощи. Изработени от изискана дантелена тъкан, сутиените на Triumph Ви позволяват да разгърнете напълно вътрешната си дива.

Сутиен без подплънки

На другият полюс е сутиенът без подплънки, който е най-подходящ за жени с по-голям размер на бюста, които не искат допълнителен обем. Свободните и леки чашки подобряват естествената форма на гърдите Ви, без да ги карат да изглеждат безформени. Те Ви осигуряват точното количество комфорт, така че можете да се чувствате свободни през целия ден.

Сутиен с или без банел

Както подсказва името, първите сутиени имат банели, въпреки че чашките могат да бъдат с или без подплънки. Този стил работи най-добре за жени, които се притесняват, че гърдите им не са достатъчно повдигнати.

Логично, другият вид сутиени са лишени от банел. Така че, ако винаги сте се дразнили от боцкането, те са точно за Вас. И ако мислите, че не са поддържащи, силно грешите. Тези сутиени имат здрави долни части, за да осигурят на гърдите Ви необходимата опора, комфорт и повдигане, особено на тези с по-малки до средни гърди.

Сутиен намаляващ бюста

Този сутиен намалява външния вид на бюста Ви, като ви позволява да се чувствате комфортно. Той прави чудеса за жени с по-пищен бюст.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки