Меню
Меню

На СПА у дома

В днешно време напълно логично е да се каже, че всички имаме нужда от малко грижа за себе си. Във времена, когато притесненията за локдаун или позитивни ПСР тестове предизвикват безсънни нощи, или дните, прекарани с децата, са ви изтощили, или пък работата от вкъщи просто ви кара да се чувствате безмилостно отегчени, помнете че Mall to Home е до вас. Какво бихте могли да правите в петък вечер, ако сте задържани вкъщи? СПА центърът у дома абсолютно получава нашия глас. Затова за ваше облекчение и удоволствие създадохме нова категория Красота и здраве. Наследете се сега: 

Първо нека се поизтощим

Винаги е добре да бъдем във формата, а когато цяла зима сме били обездвижени поради една или друга причина, това си е направо задължително. Дали ще изберете тренажор, упражнения с гира или друг вид система за фитнес, ние ви предлагаме богат избор на уреди:

После си подарете СПА

Разбира се домашните СПА процедури трябва да вкрючва някои задължителни атрибути:

  • запалете любимия си свещник
  • пуснете си релаксираща музика и се сложете слушалките
  • включете си аромо дифузера или ползвайте каквото решите ароматно масло
  • а накрая се отпуснете с един масаж.

и накрая е ред за красота

След ползотворната тренировка и приятния масаж естествено идва ред на времето за разкрасяване с всякакви средства, като уреда за премахване на бръчките, комплектите за разкрасяване и маникюр и накрая завършете с удобната възглавница, защото пълноценния сън винаги разкрасява най-добре.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки