Меню
Меню

Как да откриете размера на своите слънчеви очила

Екипът на Mall to Home винаги се стремим нашите клиенти да бъдат информирани, за да могат да вземат добре обосновано решение преди всяка покупка. Ето защо в тази статия ще разгледаме как да определите размера на слънчевите очила, които ще Ви паснат най-добре:

Опция 1: Установете размера от чифт очила, които вече имате

Ако разполагате с даден чифт слънчеви очила, които Ви стоят добре, можете много лесно да се ориентирате какъв е техният размер като погледнете от вътрешната част на рамката им. В края на текста от вътрешната част на дръжката има няколко цифри, които обозначават размера на лещата, ширина на моста и размер на рамката.

Ето един пример:

Ако видите от вътрешната страна на рамката на слънчевите очила цифрите 54 20 140 с възможно разделение между тях като квадратче или точки, това означава че очилата са с размер на леща 54 мм, ширина на мост от 20 мм и дължина на дръжките - 140 мм. Или как е обозначено на изображението по-долу:

Опция 2: Измерете очилата с помощта на линийка или метър

Това също е лесен метод и можете да го направите и у дома. Трябва просто да измерите размера на лещата през средата, ширината от край до край на моста и накрая дължината на дръжката, както е показано тук:

Опция 3: Измерване дължината на цялата рамка

За да определите дължината на цялата рамка отново ще Ви е нужна линийка, която да поставите на нивото на очите си. Застанете пред огледалото и за по-голямо улеснение поставете по един молив зад всяко ухо, сега измерете дължината между двата молива и сте готови - вече имате ширината на цялата рамка.

Надяваме се да сме били полезни и сега с лекота да откриете съвършеният чифт слънчеви очила в нашия магазин.

Пазарувайте сега оригинални слънчеви очила Opticlasa

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки