Меню
Меню

Доставка и плащане

Доставки и плащане

Стоките, закупени през Уебсайта, се доставят чрез куриерска фирма "Спиди" АД и или Европът.

Ето пътят на Вашата поръчка:

1. За да започнем обработката на Вашата поръчка е необходимо да завършите поръчката си като натиснете бутона Завърши поръчката.

2. С имейл до Вас ще потвърдим,че сме получили Вашата поръчка. В този момент започва нейното обработване и подготвяне.

3. След като обработим Вашата поръчка ще получите имейл с потвърждение, че поръчката е изпратена. Имейлът съдържа номер на товарителницата и линк за проследяване, откъдето може да следите статуса на Вашата пратка.

Поръчката се доставя както следва:

            - За Поръчки, направени извън периоди на активно намаление - до 3 /три/ работни дни. Поръчките направени в събота или неделя се обработват на следващия първи работен ден 
            - За Поръчки, направени по време на активно намаление - до 10 /десет/ работни дни.

Предлаганите начини на доставка са следните :

            - Доставка до офис на куриерската фирма;
            - Доставка до адрес, посочен от Клиента.

За поръчки над 50лв ползвате опцията Безплатна Доставка.

Поръчки, изпратени до офис и не взети, ще бъдат задържани в офиса на куриера, не по-дълго от 10 /десет/ дни. След изтичане на този срок, ако не успеем да се свържем с Вас имаме правото да анулираме Поръчката и да върнем заплатената сума ако тя е била предварително платена с банкова карта.

За Поръчки направени до адрес, като наш клиент е необходимо да осигурите достъп и възможност за приемане на Поръчката. В случай, че не сте намерени на посочения адрес, ние запазваме правото си  да я оставим в най-близкия офис на куриера, като стоката ще остане в офиса, не по-дълго от 10 /десет/ дни. Ако не успеем да се свържем с Вас имаме правото да анулираме Поръчката и да върнем заплатената сума ако тя е била предварително платена с банкова карта.

Поръчаните през Уебсайта стоки, са с опция "Преглед и Тест" ако стоката е закупена с наложен платеж.

Плащания

Поръчаните чрез Уебсайта стоки, могат да бъдат заплатени по следните начини:

            - с наложен платеж, при получаване на поръчката;

            - с дебитна/кредитна карта на витуралния ПОС терминал на Уебсайта. Видовете карти, които се приемат на Виртуалния ПОС терминал са следните: Visa, MasterCard. За избягване на всякакви съмнения по отношение на личните данни на Клиента - Уебсайтът не съхранява никаква информация, касаеща се до номера и/или вида на използваната за превода карта. Въпросната информация се обработва единствено от сървъра на банката, предоставила Виртуалния ПОС терминал.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки